• (+45) 55 99 56 53

Byggefasen

Ring og bestil…

tid til et uforbindende byggemøde hos jer, i vores showroom eller i et af vores prøvehuse, på et tidspunkt, evt. aften, som det passer jer bedst.

Modtag i løbet af kort tid…

et gennemarbejdet og uforbindende tilbud på netop det projekt, vi har drøftet og med de detaljer, finesser og materialer som I måtte ønske.

Vi laver gerne flere tilbud…

efter behov med diverse tilretninger og justeringer. Herefter udarbejdes en ordreaccept samt en beskrivelse og tegning, som danner baggrund for det endelige myndighedsprojekt, som fremsendes til den kommune, hvor I ønsker at bo.

Vi bygger huset…

efter nutidens krav, men har også holdt fast i en række af de gamle dyder, bl.a. mursten over vinduerne, murede gavle ved sadeltag m.m. Byggetiden kan variere – primært fordi vi hverken kan eller vil gå på kompromis med kvaliteten, men også årstiden samt husets størrelse og udformning kan have indvirkning på byggetiden. En ting kan I dog være sikre på, indflytningen sker til den aftalte tid. Det skyldes, at I hos os ikke blot er en af vores kunder, men bliver en af vores ambassadører og dermed en af ”os”.

I flytter ind…

i et hus, hvor I ved afleveringsforretningen har modtaget grundig instruktion og overdragelse fra såvel VVS-installatør, elektriker og maler således I ved hvordan alting virker og betjenes.

De næste mange år…

kan I uden bekymringer sove trygt i forhold til hus, varmekilde med mere, læne jer tilbage og bruge tiden på det I prioriterer højere. Det er en af de helt store fordele ved et nyt hus fra Niebuhr | Andersen Huse.