• (+45) 55 99 56 53

OM Niebuhr | Andersen Huse

Det er en stor beslutning at gøre drømmehuset til virkelighed, og mange valg og fravalg skal træffes, inden nøglen kan sættes i døren


Det er en stor beslutning at gøre drømmehuset til virkelighed, og mange valg og fravalg skal træffes, inden nøglen kan sættes i døren. Det er derfor vigtigt, at I finder et byggefirma, der giver jer en ordentlig rådgivning og som I har tillid til.

Niebuhr | Andersen Huse er et rådgivende bygge-, ingeniør- og arkitektfirma og et af Sjællands førende typehusfirmaer. Vi er et ungt team, der har været beskæftiget med at bygge enfamilieshuse siden 2004, og på disse år har vi skabt mere end 100 huse spredt på hele Sjælland.

Hos Niebuhr | Andersen Huse stiller vi store krav til præcision og kvalitet og beskæftiger derfor en fast stab på ca. 25-30 loyale håndværkere. At vi benytter faste håndværkere betyder for kunderne, at kvalitetsniveauet er højt og ensartet på alle byggerier. Dette gælder fra udgravning og støbning af fundament til det sidste penselstrøg er taget.

Fortæl Niebuhr | Andersen Huse om din drømmebolig, så viser vi, hvad vi kan tilbyde. Et par dage efter mødet, kan vi også fortælle dig, hvad det koster at gøre drømmen til virkelighed.

Hos Niebuhr | Andersen Huse bygger vi aldrig to huse, der er ens. I hvert eneste hus er der taget hensyn til den enkelte families behov og krav til prisleje, komfort, detaljer og materialer. Vi kan tilbyde over 15 forskellige grundmodeller i 1- og 1½ plan, som vi håber I kan finde inspiration I, og som I alle kan sætte jeres personlige præg på.

Ønsker I et hus kun I har, så er det kun fantasien, der sætter grænsen. Med et individuelt hus fra Niebuhr | Andersen Huse får I garanti for, at der kun findes det ene af slagsen.

Ring og aftal en tid til et helt uforbindende og gratis byggemøde.