• (+45) 55 99 56 53

Her kan du få en nem hverdag, hvor børnene har et trygt miljø, og hvor du ikke skal bruge tid til løbende vedligeholdelse eller have høje udgifter til opvarmning. Vi har rekordlav rente, så når først grund og hus er betalt, kender du din boligudgift mange år frem.

Attraktiv byggegrund i udkanten af byen, med marker og et smukt kuperet landskab. Der er kort cykel- og gåafstand til alle byens mange faciliteter, og alligevel er du midt i naturen.Yderst prisbilligt, og måske sidste chance for at erhverve byggegrund i stationsbyerne omkring Roskilde i dette prisleje. Priserne er på vej op, så byggerunde i dette prissegment, vil nok være umulige at opdrive om 1 års tid.

Nybyggeri skal iht. lokalplanen være i blank eller pudset mur i lyse nuancer. Tagbeklædning skal i følge lokalplanen være røde tegltage, men der er givet dispensation for sorte tage på to huse, der er under opførsel, max. bygningshøjde på 8,5 m., hvor opvarmning bl.a. kan ske med jordvarme, solvarme eller varmepumpe. Der er tinglyst bestemmelser om hegn og beplantning. Der er ikke byggepligt. Vi sender gerne de relevante bilag til dig, så du som kommende bygherre kan planlægge dit drømmehus sammen med din egen entreprenør eller typehusfirma.

Hvalsø stationsby er yderst attraktiv at bosætte sig i, og det må forventes at blive endnu mere attraktivt som byudviklingen skrider frem. Der satses meget på byen, og du kan læse meget mere herom i kommuneplanen for Lejre Kommune. Byen har alle de faciliteter som børnefamilien skal bruge, herunder skole, gode indkøbsmuligheder som Netto, SuperBrugsen, Fakta og flere detailforretninger, et rigt kultur- og idrætsliv, biograf og et nyt butikstorv under udvikling med plads til 12-15 nye butikker. Hvalsø er beliggende op til et af Sjællands største skovområder, Bidstrup Skovene, hvor der både er gang-/løbe- og mountainbikeruter og skoven har hundelufterskov samt stor badesø.

En hverdag der fungerer, og hvor børnene kan klare sig, til- og fra skole og fritidsaktiviteter uden at du behøver at køre dem. Gode bus- og togforbindelser til Roskilde og København, så det er nemt at pendle til arbejdet i København.

hvalsoe